12 Nisan 2011 Salı

velkamm to blogsport

şuraya yazılacak tonla şey vardı.

insanların ne kadar kaypak olduğunu anlatmak istiyordum ama sonra baktım ki ben ne yazarsam yazayım onlar aynı oldukları gibi kalacaklar ve yine kazanan onlar olacaklar.

ayrılığın nasıl bir şey olduğunu yazacaktım ki farkettim ayrılıklar asla bitmiyor, sürekli birileri birilerinden, birileri birşeylerden ayrılıyor. gerek duymadım, elim tuşlara gitmedi, basamadı.

yazacaktım ki, dost nasıl kaybedilir ama sonra baktım, sen ne kadar iyi olursan ol, dostum diye bağrına bastığın kişi -bazı şeylere dayanarak- "görüşmeyelim artık" diyebiliyor. ve sen onun yanında olmak istediğin halde.

çözemediğim şeylerle kafanızı bulandırmak istemiyorum. aynı şeyler, kaç kez tekrar edildi. sonuç ne?
0 koca bir 0

bu yüzden kendimi ütopik şeylere verdim. star wars izleyip, felsefesini anlamaya çalışıyorum. bir amidala padme olamam belki, onun kadar sevilemem karşımdaki tarafından ama yine de hayallerde yaşamak bir nevi doping oluyor bana.

işte böyle. uzun zaman ardından pesimist bir yazı yazdım ama beni böyle kabul edin.

hoşgeldim blog alemine tekrar :p

ay yoksa blogsport muydu o? eheheheh

10 yorum:

çer çöp dedi ki...

Bak yine diyorum, sen ne biçim cadısın, bir büyüyle değiştir değiştirmek istediklerini. Şöyle yapsam da böyle olacak, böyle yapsam da öyle olacak, hiç bir şey değişmeyecek ve sair düşüncelerden azad et kendini yahu! Öyle şeyleri benim gibi ne yapsa nafile insanlar düşünsün. :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

büyü günah ama :) tez nasıl gidiyor?

çer çöp dedi ki...

Bir seferden bir şey olmaz. :P
Tez fena durumda değil. Ara ara çok kötü tıkanıyorum. Bazen bir açılıp pir açılıyorum. Üç gündür türlü sebeplerle ilgilenemedim, koptum biraz. Geri dönmekte zorlanıyorum. Bir şekilde Cuma'ya kadar koyduğum hedefe ulaşmam gerek ama. Becerebilirsem haftasonu İstanbul tatilini hak etmiş olacağım. :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

harika :) dergiye yazacak konu bulamadım hala. gerçi teklifin geçerli mi onu da bilmiyorum ya :/

çer çöp dedi ki...

Yeni sayıyı çıkardık ama illa göndermek istiyorsan geç kalmış da sayılmazsın. Bir sonraki sayı için de gönderebilirsin. Bir terslik olmazsa (yeterince yazımız olursa) bir ay sonra çıkarırız onu da. :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

o zaman bi dahaki aya kalsın :)

çer çöp dedi ki...

Sen nasıl istersen. :) Kapımız daima açık

gül dedi ki...

insanlara hakettiyinden fazla değer verildimi sonu husran oluyor.sevdiklerini de verdiklerinide ALLAH için yapmak lazım.giden gider kalan kalır.üzme kendini.hiç bir şeyiçin deymez.hayat kısa güzel yaşamaya bak.ALLAH'a emanet ol.

Holy Go-Nightly dedi ki...

saol sen de allaha emanet ol.

Gezi/yorum... dedi ki...

Kimseye hakettiğinden fazla değer verme yoksa üzülen sen olursun..
sözü aklıma geldi.. birde yunus emre gibi okyanus gönüllü olabilsek..
http://geziyorumturkiye1.blogspot.com/