12 Temmuz 2011 Salı

ihtiyar delikanlılar

geç kaldım bu yazıyı yazmaya :/

öncelikle, vay anasını arkadaş! o yaşa gelmiş bir adam hala taş gibi mi durur! demeden geçmem yazıma! biz onun yaşına geldiğimiz zaman kesinlikle pörsüyeceğiz. "adamın aldığı vitaminler, yaptığı sporlar" falan demeyin. kendine bakmasını bilen bakıyor işte.. bize de böyle zeus heykeline bakar gibi bakmak kalıyor...

öhümmm..

bon jovi konseri için geçtiğimiz cuma günü türk telekom arena'daydık. ilklerin gecesi oldu bizim için. ilk defa mabedimize gittik, ömr-ü hayatımda ilk defa bon jovi'yi dinledim, richie sambora gibi bir gitaristi tanıdım. bon jovi, always'i söylerken bir daha aşık oldum. bu duygu şey gibi, asla yaşayamayacağınızı sandığınız bir duygu. hani hep filmlerde olur ya, özenerek bakarız. ben o gece sanıyorum bir filmde oynadım ^^

cahil cühela, bon jovi şarkılardan bir haber gittim konsere. evet, allah allah ne olmuş yani?
önemli olan, geç de olsa güzel bir şeyleri keşfedip beğenmek değil midir? bu yüzden crowley'e fazlasıyla bir teşekkür borcum var.^^

biletix'in de bedavadan reklamını yaptık ^^
bon jovi, sahneye ilk çıktığı zaman "eallahhh! o gelen yoksa sarışın olmuş freddie mercury mi?" diye düşünmedim değil. çünkü boncum, kırmızı üniforma gibi bir ceket giyip çıktı. bu arada, freddie babayı çok özlediğimi hatırladım tekrardan :( hiç bir zaman göremeyeceğim ama çok özleyeceğim insanlar arasında kendisi. tıpkı audrey hepburn gibi.

gelelim diğer gözlemlerime.
bon jovi, pretty woman'ı söyledi. bon jovi, türkiye forması giydi. bon jovi, galatasaray atkısı aldı birilerinin fırlatması sonucu ve neyin ne olduğunu bilmediği için açıp gülümser bir şekilde kalabalığa gösterince kimileri yuhaladı, kimileri vuhuuuuuuuu çekti. yuhalamaları duyan bon, bön bön geri attı atkıyı. adam haklı beyler! iki densizin densizliği yüzünden bok yoluna gidecekti.

velhasılı kelam, konser güzeldi. crowley'nin iş arkadaşının 12 -13 yaşındaki yeğeninin tüm şarkıları bilmesi ve eşlik etmesi dışında. kendimi çok iyi hissettim doğrusunu söylemek gerekirse. ama renkler ve zevkler şekerim işte ne yaparsın?

neyse ki, bu cumartesi gidecek olduğum motörhead konseri öncesinde bir iki şarkı ezberleyip gideceğim. bunlardan biri bye bye bitch bye bye bir diğeri ise ace of spades olacak :)

ben melek değilim!
her zaman söylüyorum. cidden değilim. çevremdeki hiç kimse de değil.
ama üzdüğüm bir arkadaşım için diyorum bunu. istemeyerek de olsa zor gününde yanında olamadım.
anlaşılmayı ummuyorum ve tekrar özür diliyorum ondan.
seni çok seviyorum arkadaşım..

aslında melektim ama bir takım şahıslar tarafından zoraki olarak şeytanlığa itilmedim desem yalan olur. o bir takım şahısların bir zaman sonra kafalarını duvarlara vurmalarını görmek de bir tarafımı havaya kaldıracaktır pek tabi. ha buradan da ne kadar kinci, ne kadar kötü olduğumu görebilirsiniz isterseniz. isterseniz herşeyi görebilirsiniz zaten, tek yapmanız gereken gerçekleri görmeye hazır mısınız onu önce bilin. bildiğiniz zaman gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

3 yorum:

Lütfi Mutluer dedi ki...

hadi hayırlı olsun holywitch :))

crowley dedi ki...

sen eğlendiysen yeter bana :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

@lütfi teşekkür ederim :)
@crowley :) çoook hem de