23 Haziran 2010 Çarşamba

ilgi esiri erkeğin ters yola girişi

erkek milleti hakikaten kadir kıymet bilmiyor. buna kaç kez şahit oldum. hem benim başımdan geçti hem yakınımdakilerin.

en kötü zamanında her türlü desteği vermek için sevdiğiniz adamın yanında olursunuz. o zaman bu dünyada sizden iyisi olmaz. maddi manevi, elinizden ne geliyorsa. yüzü pul pul olmuş diye, düşünemez o diye bir minicik krem bile almanız gurur verir adama.

belli bir döneme kadar bu ilgiyi hep beklerler. bazı kesim var ki bu ilgiden aşırı rahatsız olur. onlar konu dışında şu anda. o diğer kesim hep bekler bekler, annesinden görmediği ilgiyi belki de sizden gördüğü için sürekli beklemededir. parmağına kıymık batsa dünyayı yerinden oynatabilir sırf sizin o ilginiz üstünde olsun diye.

sonra artık ne oluyorsa, o ilgi adama batar. götüne şiş soksalar ve siz "ay ay nolmuş benim yiğidime?" deseniz oflayıp puflamaya başlar. attan düşmüş karpuzun yarıldığı gibi ortadan ikiye yarılır kalbiniz. "ne var yani şimdi? ne dedim ki ben? kesin başka bir şey oldu. bak bana anlatmıyor" hiçlerle geçer zamanınız bir kısmı.

oturup konuşmak mı adamla? mümkünatı yok. olamaz. ilgi manyağı adam 360 derece dönüş yaparak sizi ilgi manyağı kadın haline getirir. ister istemez rolleri değişirsiniz. "ama" dan başka bir şey diyemez olursunuz karşısında.

"ama ben senin için şunu bunu yaptım. hiç mi emeklerimin kıymeti yok? bu kadar mıydı bana verdiğin değer?!"
"şimdi de yaptıklarını yüzüme mi vuruyorsun? yapmasaydın keşke. madem yaptın, sus. seni zorlayan mı oldu?"

öküzün, andavalın önde gidenidir işte bu adam. allah'ın salağı, allah'ın aptalıdır. en kevaşesinden, en para yiyeninden bir kadınla birleşmeleri ve cezasını da ölüme kadar çekmesi farzdır.

cezası bir yana bu adam neden ters yola sapmıştır ki? anaç sevgilisinden daha anaç bir kadın mı bulmuştur? yoksa ciddi anlamda poh pohlanmaktan mı sıkılmıştır? poh pohlanmaktan sıkılıp "free" yaşayan bir sevgili edinmiş olabilir de kendine. hani facebookta "in a open relationship" yaşayan çiftler gibi. kimse birbirine karışmayacak, nerede kaldın, kimle yattın demeyecek türden bir ilişki. sonra da mazbut, bakire bir kız bulup evlenecek, arkasında bıraktıklarına bakıp "ulan iyi ki de yaşamışım" diyecek..

kadınları anlamak zor diyen erkekler için bir yazı işte. hangimizi anlamak daha zor beyler? inanın bir kadını anlamak daha kolay. kadın "hayır" diyorsa bilin ki "evet"tir cevabı. nazlanıyorsa azcık daha nazlayın, sonrasında tıpış tıpış zaten gelecektir yanınıza. ama siz kulağınızı hem tersten tutuyorsunuz hem de tersten tutturuyorsunuz..

işte bütün mesele bu!

2 yorum:

Kokoş Kız dedi ki...

Ah ah ben de eli için acı badem sütü veriverdiydim en son birine, vermez olaydım.. yazını beğeniyle okudum yine adaşım, kalemine, yüreğine sağlıkkkkk....

Holy Go-Nightly dedi ki...

sizi de görmek isteriz yazılarınızla :)) özledik vallahi adaşım yaaa