8 Aralık 2010 Çarşamba

bir melek öldü, bir melek doğuyor

kilo : 54 (ha gayret, anoreksiya olmama az kaldı)
yemek : ramen dışında hiç bir şey. 
sigara : götün yiyorsa iç evde!
içki : götüm yiyor ama içmiyorum. 
gelen mesajlar : hatırlamıyorum
olağan sevgililer : hala daha 0
olağan platonikler : platoniklere koyayım diğer erkek taifesine bi'şi olmasın! hayır platonik de değilim sadece aklım karışık. 

aklım karışık olunca haliyle surat ifadem bombok oluyor. sabah üç kişi birden üstüme üstüme gelince ağlamamla "böhühühüh uzun zamandır böyle ağlamamıştım böhühühühüh" diye bağırmam bir oldu. gece saat 01:30'da yatmam ve ağlama seanslarımın birden çoğalmasının sonucu olarak bir de üstüne baş ağrısı eklenince harika bir gün hatta harika bir hafta olacağı konusunda artık hiç endişem kalmadı.

iş yerinde flört ettiğim (flört demeyelim de hani vardır ya kimse almazsa ben alcam seni kişileri onlardan işte)  kişi bile sabahın köründe ses tonumdan anladı bir terslik olduğunu. şu son 6 aylık holy, iş yerindekiler için sürekli gülümseyen, hele hele son bir hafta içinde adeta bir melek olan holy idi.

-x, (ühühüh hmfs) noldu krem işe yaradı mı?
-holy? noluyo? sesin iyi gelmiyo.
-(ühühühü) yok bişi. sana bişi sordum. krem diyorum. sen yine lavaboda mısın?
-evet :) daha bi kere kullandım. bilmiyorum. sesin hiç iyi gelmiyo. noldu?
-(hmsfffss) taam, sonra ararım seni. (böhühühühühühhühühühühühüh)

aslında kaşınan bendim. bu ağlamaların sorumlusu olarak tutabileceğim kimse yok ne yazık ki. kesinlikle hem de. thunderbolt hep derdi :
-takmayacaksın! kulağını kapat! olmadı gözünü kapat! kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle dur, öyle düşün, onu yap!

bazı konularda, hayır ya bazı konularda değil tek bir konuda guardım felaket düşük. asla kendime engel olamıyorum, düşünmeden hareket ediyorum. bu düşüncesizliğimin sonucu olarak da böyle ağlama zırlama seansları başlıyor. bir de cipralex ağlatmaz diyorlardı. nah ağlatmaz. ağlatıyor işte bal gibi.

kaç gündür "ben güçlüyüm, cesurum, korkmuyorum, anı yaşıyorum helelöylöylöy" diye millete trip atsam bile öyle değilmişim. aslında öyleyim. neden olmayayım ya da olamayayım ki?

yatağa girip saatlerce hönküre hönküre ağlamak, haftasonu depresyon hırkamın içine girmek, tüm gün 9,5 hafta'yı ya da notebook'u hadi olmadı ıssız adam'ı izleyerek (erotik sahneleri geç, ben frijitim) bağırmanın hiçbir şeye çözüm olmayacağını düşündüm.

"lan, bir hafta! bir haftada mutlu olabileceğin kadar oldun. demek ki bu kadarı yetermiş sana. eski hayatına dönmeni emrediyorum holy!" dedim. yani yine, hiç birşeyi sikine takmayan (olmayan bir yere bir şey takılmaz), sinirlendiği zaman hızlı hızlı ve akıl almaz şeyler söyleyerek kendini tatmin eden, erkek milletinden uzak durmaya yeminli holy olmak en güzeli.

bir kahramanım vardı bir hafta önce, her şekilde yanımda olsun dediğim. şimdi emin değilim. insan tek başına ayakta durabilmeli.
her insanın, herkesin hayatına girerek yerine getirmesi gereken bir misyonu vardır. benim kahramanımın misyonu, bazı konularda gözümü açmak ve geri gitmekti sanıyorum. işte dün akşam ve bu sabah yanımda olamadığı için ağlıyorum. ve artık olamayacağı için.

yok.
belki şu anda ciddi anlamda hissediyorum yokluğunu ama gün geçtikçe gülümseyerek anacağım yaptıklarını.
insanoğlu ölüme bir şekilde alışıyor ama bu tür şeyler daha fazla canını yakıyor.
doğumum zor olacak demiştim.
işte yeniden doğuyorum.
tek başıma..

pisi pisi not : ehahahaey! bugün tek mutlu olduğum şey, sipariş ettiğim kitaplarımın gelmesi oldu.
1-seçme sapan şeyler / ferhan şensoy
2-ermeni mandacıları / uğur mumcu
3-firarperest / elif şafak

şu son yaşananlardan sonra bu firarperest sözcüğü bile beni korkutuyor.
firar, kaçmak, kaçış, depresyon, cipralex, thunderbolt, korku, endişe, bombok...
herşey..

14 yorum:

uyumuycam dedi ki...

çok mu düşünüyosun ne? biraz rahatlamaya ihtiyacın var.. bi dolu tekniği var bu işin ama hangisi olacağı senin elinde..

ps: firarperesti tavsiye ederim..

Holy Go-Nightly dedi ki...

çok düşünüyorum :( düşünmek istemiyorum
rahatlamak istiyorum. arımak istiyorum. bu iş nasıl olcak bilmiyorum.

pisi pisi : kitap elimde şu anda :)) mutluyum kız

Adsız dedi ki...

aynı şehirde olsak seve seve yardımcı olurdum, hatta bunun için yanıp tutuşuyorum. ben böyleyim birisinin bir derdi var da ben yardım edemiyorsam çıldırırım, keşke senin için yapacak bir şeyim olsa

uyumuycam dedi ki...

kendi adıma, çok kötü olduğum bir iş gününde, tuvalete gidip, kendimi kapatıp, "sakin, sakin, sakin, bak, sen, güvendesin, bu dünyanın merkezi sandığın dertlerin hepsi dışarıda kaldı" diye derin nefes almışlığımla başlamıştı benim arınma hikayem.. çok klişe ve çok saçma olabilir ama o günden sonra koca bi yolda buldum kendimi..

sana "git derin nefes al" diyecek değilim de :) "bir yerden başlamak gerek" ifade etmek istediğim

Holy Go-Nightly dedi ki...

@toprak eksik olma. ama ne zaman biri yardım etmeye kalkışsa galiba onu pişman ediyorum yardım edeceğine ettiğine :(

@canım benim, ben de kendime sürekli telkinde bulunuyorum. belki bi gün ben de koskoca bi yolda bulurum kendimi :) ayrıca hiç de saçma değil..
ben iyiyim iyiyim iyiyim :)

Adsız dedi ki...

yok ben öyle pişman falan olmam, alışkınım böyle durumlarda destek olmaya, daha önce yardımcı olabildiklerim var ama bu kolay demiyorum. yapabileceğim bir şey olursa söyle lütfen

Holy Go-Nightly dedi ki...

çok teşekkür ederim toprak :) bu nazikliğin bile beni mutlu etmeye yetti gerçekten de :)

Adsız dedi ki...

sevindim ama unutma yalnız değilsin en kötü ihtimalle ben varım, zaten her şey kendi döngüsü içinde hallolur, yapman gereken tek şey döngü bitene kadar bir yere sıkıca tutunmak.

deeptone dedi ki...

yazdıkların çok ciddi ama sen beni güldürüyorsun :)

depresyon hırkası :)

thunderbolt :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

yaaa sen niye gülüyosun bu kadar yazılarıma deep :))

deeptone dedi ki...

ne bileyim. çok sevimli anlatıyorsun. çok da iyi bir insansın. :)

en kötü anlarını, en kişisel konuları bile çok mizah dolu anlatıyorsun. alay edebiliyorsun.

yani senden çok memnunum bi kere.
:)))

Holy Go-Nightly dedi ki...

bunu okumak çok hoşuma gitti :) depresif olmayı en depresif halimde bile sevmiyorum. ve böyle de yansıtabiliyosam ne mutlu bana =)

Alice dedi ki...

kıyamamm :( üzülme holycik.benim de hiç hoşlanmadığım ama artık kabullenmek zorunda hissettiğim 'ortalamalar kanunu'na göre,her şey bir şekilde dengeye oturmak zorunda.bugün ağlıyorsan bil ki yarın güleceksin.ama bence bugün gülersek ille de yarın ağlamamız şart değil,yani bunu kendimiz ayarlayabiliriz, nasıl olur bilemiyorum ama...kilona çok özendim,elif şafak ben de severim bu arada :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

kilomun sırrı sıkıntılarım + one a day weight smart :) tamamiyle vitamin takviyesi amaçlı aldım ama kiloyu dengede tutuyo.

belki şu yaşadığım bi yanılsama, uzun süredir yaşamadığım bişiyin patlaması. karar veremedim ama şimdi daha iyiyim biliyo musun unicim :)