17 Aralık 2010 Cuma

kadınsak şeytan değiliz

kadınların en büyük şikayetlerinden biri erkeklerden önce gelen kilo konusudur. türk kadınının genel görüntüsü ekvatordan şişik, kutuplardan basıktır. bunun yanı sıra kendine "90-60-90 her gören hayran" muamelesi yapan kadınlarımız olduğu gibi yine bu kadınların ne yazık ki kendilerini böyle tabir etmelerine karşılık bizim gibi, kendine özgüveni fazla olup, hiç kimseyi beğenmeyen güruh "ahahah memelerinin olduğu yer aslında tahta güzelim, senin ki de popo mu? biz de ona pazar tezgahı diyorlar. hem görünmüyor hem de geniş" diye uzun bir şekilde tanımlıyoruz.

nedir kadınlar arasındaki bu hasetlik? niçindir? her kadının kendine özgü bir güzelliği, ayrı bir seksiliği varken böyle bir kıskançlık, bir havalar...

kadınlar şeytandır. kim ne derse desin.

bir kadın, eğer ki erkeğine birşey yaptırmak isterse bunu "yapacaksın efendim, hiç anlamam!" şeklinde değil de daha seksi oyunlarla istediği gibi halledebilir.

seks manyağı değilim. cinsel hayatımla ilgili yayınlamak istemediğim şeyler de var ayrıca. ama çevremde görüp duyduğum, okuduğum hatta ve hatta thunderboltla bir çok konuşmamızda geçen şeylerden bahsediyorum.

kadınlar şeytandır. kim ne derse desin. 

sadece çenemizi tutsak, eh biraz da kıskançlığı ortadan kaldırsak dünyayı yönetebilecek duruma falan gelebiliriz. ama yok! düşünemiyorum kadınların dünyayı yönettiğini.

dünyadan örnek verecek olursak :
-first leydim, başkanım, rusya devlet başkanı natasha vilademir sizin aldığınız prada ayakkabının aynısından alıp, bir de üstüne basın açıklaması yaparak "bu ayakkabı bana özel olarak yaptırıldı" demiş!
-neeeeeeeeeeeeeee? hemen rusya'ya füze yolluyoruz!

türkiye'den örnek verecek olursak :
-sevgili hanım ağam, başkanım, türbanla ilgili kararınıza karşı, bir takım genç kızlar gösteri yapıp, memelerini ve popolarını açarak eylemde bulunmuşlar!
-hepsi tutuklansın, sonra recm edilsin. bunlar kesin bakire de değillerdir.

genelde kadınların fazla olduğu iş yerinde kesin dedikodu vardır. hem cinslerim diye demiyorum ama acayip dedikoducuyuzdur. bunları erkeklere empoze etmeye çalıştığımız zaman "off bunlar mı uğraşıyorsunuz siz?" demelerini bence saygıyla ve içtenlikle karşılamak lazım.

bize saçma gelen "futbol ve finans" konuları onların her halükarda ilgisini çekecektir. bunlar bizim bilgimiz içinde konuştuklarını sandığımız şeyler.

peki ya diğerleri?

üniversitede iken şahit olduğum bir konuşma :

-offffff kırk yıllık yoğurtçuyum böyle tas görmedim.

evet evet, o sırada kantine götü kocaman bir kız girmiştir. ve erkek arkadaşımız bu tabiri masanın ortasında kim var kim yok demeden, sevgiyle beyan etmiştir bizlere. başındaki o "offffff" çekişi bir anlamda bizim için taciz gibi gelmişti. sanki herif orgazm olur gibi "offff" çekmişti.

orgazm dedim de, erkeklerin en sinir oldukları şey kadınların yalandan orgazm numarası yapmasıdır. yoo ben yapmıyorum. yapanı da bilmiyorum. öhümm..

envayi çeşit pahalı dergilerde bu konu her ay işlenmektedir. az biraz kuaför kültürü olan her kadının bundan haberi vardır. kuaförlerde genelde ya tarkan'ın ya da hugh grant'ın vb. kişilerin (bir alex değil) beden hatlarından ya da sosyeteden bağyanların ne giydikleri, saçlarının hangi model oldukları konuşulur. bense moloz gibi etrafa bakarım ya da dergilerde yayınlanan son moda iç çamaşırlarını incelerim :

-holy abla yaaa, tarkan'a baksana!
-kübracım, ben tarkan'ı sevmem ki.. o ne lan! iyi sevişirken de poz verselermiş!
-enfes holy abla yaaa!
-ne zaman manikürümü yapacaksın kübra?

kadınların erkek bedenine karşı olan düşkünlüğü ayrı bir konu. yani ben çırılçıplak bir erkek gördüğüm zaman ki -tarkan'ın son pozları da dahil- tahrik olmuyorum. bunda cipralex'in ya da aldığım terapilerin ne gibi etkisi var onu da bilmiyorum. lezbiyen de değilim. heteroseksüel olduğum halde nedir bu rahatsızlığım çözemiyorum.

"koca kızıaam senin derdin :)" diyeni vururum üleyn! (mery daimon'a sevgilerimle :)

işin ucunu bağlayacak olursak kadınlar şeytandır. erkekler de şeytandır. o zaman tüm dünya şeytandır. o zaman hepimiz satanist miyiz? yoksa şeytan taklidi yapan melekgiller familyasına mı aitiz?

çözemiyorum.

bi çözdürün be!

7 yorum:

uyumuycam dedi ki...

"ekvatordan şişik, kutuplardan basık" benzetmesine çok güldüm :D

kadınların hepsi şeytan olmasa da, şeytanlaşma potansiyelleri yüksektir. uygun damarı bulup bastığında en uysal olanını bile canavarlaştırabilirsin. kadınların şeytanlaşması sinsidir.. erkeklerin durumundan kendilerini ayıran budur biraz. erkek çok fazla bıdı bıdıyı düşünmez/düşünmek istemez... ama herhangi bir kadının içindeki detay düşünebilme yeteneğini hepimiz biliyoruz.. erkek şeytanlığını gamsızlığı ile karıştırıp deli eder insanı, kadın ise sinsiliğiyle..

du bi daha okuyayım yazdığımı bakiim ne olmuş :p

Holy Go-Nightly dedi ki...

:)) ben sizleri güldürmek için varım nihahahah :)
dün bi arkadaşımla konuşurken arkadaşımdan kaptım benzetmeyi. açıkça da söylüyeyim. :)

her kadın şeytan da şeytandır en masum olanımız bile..

MERY DAIMON dedi ki...

Havvalar şeytandır kim ne derse desin..
Evet en azından melektirler.

Ademler gibi kelek değildirler!
Yerim nan kıtır kıtır!

Holy Go-Nightly dedi ki...

"kavun mu bu anacım koklayıp alalım"

bir ev kadını, 2010

:)) mery mery

MERY DAIMON dedi ki...

Değil işte, kelek! Kavun olmuş olsalar kelek demezdik zaten.. :D ahaha! Olgunlaşmamış bol çekirdekli salatalığa benzer bişiler işte.. neyse çok konuştum ben.. şşşşşş! :D kıkır!!

Holy Go-Nightly dedi ki...

fıkır fıkır fıkır :)))

deeptone dedi ki...

:)