19 Aralık 2010 Pazar

küfür ediyorum diye kötü kadın mıyım?

dün gece bir kadeh(!) hadi bilemedin iki kadeh (!) şarap içtim. 

zırlak bünyeye şarap yaramıyormuş. bunu gördük maaile. 

ev ahalisi "hayır holy, bir daha asla!" uyarılarına şimdiden ve şiddetlice başladılar. 

kardeşim "sarhoş sarhoş" diyor ve hala daha gülüyor bana bakıp bakıp, annem "rezil" diyor, babam "armut dibine düşer" diyor, babanem "ben de viski içsem rahatlar mıyım?" diye soruyor. 

manyak bir aileye sahip olmanın, yüksek sorumlulukları var. şekil a'da görüldüğü gibi, her kafadan çok ses çıkıyor. ve ben çoğu zaman katlanamıyorum kendilerine. bazen bu aileye ben fazla geliyorum gibi geliyor, bazen de "ben de manyağım ama onlar gibi değilim, evlatlığım galiba" diye düşünmüyor değilim. 

hayır, bir çok evde ses seda çıkmaz. yemek saati bellidir, çocuklar ebeveynlerine saygısızlık yapmazlar, iyi geceler demeden yatmazlar.. biz de böyle birşey asla yok. o kadar da amerikan filmleri izledik, onlarla büyüdük. hiç ders alamamışız. 

hiç saygılı değiliz. annem bazen "kızım ağzın küfürle mi açılmış merak ediyorum" diyor. ehehe buradan da anlaşılacağı üzere "küfürbaz" bir kadınım. ederim, niye etmeyeyim? rahatlıyorum ulan küfredince! thunderbolt ile konuşurken bile "ana avrat" düz gidiyoruz. o da felaket küfür ediyor. ama bunu komik hale getirebiliyoruz çok şükür.

"küfür mü çok ayıp" diyenler oluyor. güzelim, canım benim, ben 27 yaşına gireceğim yakında. hanımefendi görünüşümün altında bir manyak, bir psikopat yatıyor olabilir. dikkatli ol. bana emir verme!!!!!

babanemin izlediği "psikopat" diziler, günlük, rutin iş hayatında bastırdığım "süpersonik" ileri derecede kötüleşmiş ruhum, sabah erkenden kalkıp uykumu alamama, çok üşüme gibi eylemler gerçekleşirken hayatımda ben nasıl küfür etmeyeyim? küfür edip rahatlıyorum. 

geçen gün taksi bulamadığım için günün ortasında "hay a.q tüm taksileri kim ...ti?" gibi harika bir cümleyle taksi aradım. ne var? duyan duysun. çok da fifi. 

kadınlar -hele ki güzel kadınlar- küfür edemez diye bir kural mı var?
yok. 
kadınların dışkısı ayrıca pembe de değil. 
geğirebiliyorlar, yellene de biliyorlar. 
o zaman niye kadınlar müthiş nazik olmak zorundalar?

özgürlüğümün kısıtlandığını hissediyorum bu baskı üstümdeyken! yemin ediyorum.

kendimi yeni bulmuşum, o zaman istediğimi de yaparım. küfür edeceksem ederim. 

bu yazımı da çok sevgili kuzenim g.a ya armağan ederim.. sağol varol kuzen, sen olmasan o güzel küfürleri kime ederdim oro?

12 yorum:

Moonlight dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Beelzebub* dedi ki...

hahahah dilediğin gibi konuş ya! hayat senin hayatın

Mia Wallace dedi ki...

Miray'a katılıyorum! :)

DOREMİ dedi ki...

Ne sevimli bir duygu aktarımı bu böyle ..çok hoş bayıldım valla..:)
ANNECİN sen küfrettiğinde ağzına acı biber sürmemiş demek ki..Ya da senin ailen çok normal..ben biber sürenleri de duymuştum. ;)

MERY DAIMON dedi ki...

Azizim, sövmek müsekkin-i asaptır. binaenaleyh, herkes için meşru bir haktır. Ben, bu hususta hiç bir hudut tanımam. Sevme hürriyeti olduğu gibi, sövme müsavatı da olmalı. Herkes, bikaderi imkan sövebilmelidir. NEYZEN TEVFİK diyelim ,) öperim!

deeptone dedi ki...

beni hep güldürüyorsun. :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

:) yorumlar için teşekkür ederim.
annem, küçükken de cazgır ve şımarık olduğum için yularlarımı eline alamamış. :)

günaydınlarrr hepinize :)

springoss dedi ki...

küfretmeyi herkes beceremez, heleki kadınlar hiç beceremz. Zeki kadın, bu dünyanın dayanılmaz bir yer olduğunun, doğruların, yanlışların farkında olduğu için küfreder. Velhasıl, küfretmek güzeldir! :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

bayay ben zeki miyim?

springoss dedi ki...

oowww holyciğimm hem de çoook zekisin, zekana kurban!

Melike dedi ki...

"küfür ruhun yelpazesidir" derler :) inanırım ancak küfredemem. ne bileyim, kardeşimden başkasına edemiyorum. onda da bir abla kardeş sevgi gösterisi oluyor. gerçi öğrendiklerimi de kardeşim sayesinde biliyorum ajdasljd

Holy Go-Nightly dedi ki...

ben de kardeşime ediyorum çoğunlukla, bi de minibüs şöforlerine falan :)) ettikçe rahatlıyorum yeminlen :)