29 Mart 2010 Pazartesi

işte bu sesi seviyorum

mustafa ceceli'ye fena halde takık oldum. bi ara yalın'a takmıştım kafayı. hatta o zamanlar en büyük aşkımla beraberdim. ama tek bir şarkısı yüzünden yalıncı olmuştum. sonra yalın diğer popçularla aynı yolda yürümeye başladı, orijinalliğinden eser falan kalmadı. yalın devri benim için bitti böylece. yani hala daha FAVORİM diyemiyorum kendilerine. ahhahah

mustafa ceceli umarım yürüdüğü yolda kalır, bozulmaz, diğerlerine benzemeye ve rant yapmaya çalışmaz. medyatik olmasın bu adam. böyle kendi halinde çalışıp çabalasın hep. zaten fark ediyor kulağı iyi olanlar kimin nerede olduğunu.

öyle bir şarkı söylüyor ki, gerçekten şarkı sözündeki ruhu yansıtabiliyor. mesela "dön" derken gerçekten acı çekermişcesine "dön" diyerek yalvarıyor. ya da "yarabbi duy, duyur sesimi" derken cidden Allah'a yakarıyor. ya da bana öyle geliyor.

bilmiyorum. mustafa ceceli benim için gerçekten ideal biri olmaya başladı. her yönüyle.

ben de ona bir şarkı söylüyorum bu bet sesimle :
"hep böyle kal, hep böyle kal, hep böyle kal, hep böyle kal"

2 yorum:

ilovethenew dedi ki...

Yalın a haksızlık ediyorsunuz bence..değişim geçirdiği felan yok.(saç tarzı dışında)..Aynı kalitede müziğine devam ediyor ..İkisi de kaliteli müzik yapıyor bence ..

Holy Go-Nightly dedi ki...

inanın ilk iki albümü dışında diğer albümlerini dinlemeye tahammül edemiyorum. bana göre eski tarzı yok yalının. gözlemlerim böyle.