26 Kasım 2010 Cuma

yaratılan mutluluğu kendi ellerinle mutsuzluğa dönüştürmek

cıvıl cıvıl ruhum aslında. ama ne bileyim diğer taraftan da kızgınım ve kırgınım bir böceğe. böceğin ismi serkan. yine deşifre ediyorum exlerden birini. ister okur, ister bir başkası okur ona iletir. amacım bu değil ama bir şekilde ruhumu deşarj etmem lazım.

meraklı bir kadın olduğum için, belirli periyodlarla eski sevgililerimin (iki tanecik) feysbuk profillerine bakıyorum. bir tanesinin ki kapalı, serkan dediğimiz odunun ki açık. bu odun arkadaşımız, benden sonra beraber olduğu ve "dini ayrı, ırkı ayrı, onunla hayatımı birleştiremem" dediği sevgilisinden ayrılmış (kız romen bu arada) ve hayatına bakmaya çalışıyordu en son. benim hayatıma sıçıp giderken en son durum böyleydi.

dün karıştırırken odunun profilini bir de baktım o romen kızla tekrardan barışılmış, romen hatun "hadi ama kalk artık bilgisayarın başından :)" gibisinden kışkırtıcı, şımarık bir cümle yazmış aptal bir videonun altına. bizim odun da "nayır" yazmış.

benim bozulduğum nokta, odun serkan'ın o romen hatunla tekrar barışması değil. afedersiniz bir tarafımdan aşşa kasımpaşa diyorum. ama onun için yaptıklarım, onun için kafayı yememin üstüne ve "o çok hasta ühühühüh" diye thunderbolt'un ve bir takım dostlarımın ağzına sıçmamın üstüne hala daha o kızı bir tarafına takıp cevap vermesine kıl oldum.

sıkıldım gecenin bir vakti. ruhum daraldı. mesaj atacaktım. sonra "siktir et" dedim. önemsendiğini falan düşünüp bir tarafı kesinlikle kalkacak çünkü. hani aç tavuk kendini darı ambarında sanar ya onunki de o hesap olacaktı o yüzden en iyisi susmak dedim. onu sevmiyorum, sevebilmem için hiç bir nedenim yok. tam aksine nefret bile ediyorum. ama benim hayatımı bozup, nedensiz susması ve defolup gitmesi, bu nedenle de önüme gelene sataşmamn, "kızıam sen ruh hastasısın" denmesinin hesabını kim verecek?

kendimi bir şekilde durdurmam lazım. hala daha midem bulanıyor :/ slav ırkından nefret ediyorum.

şimdi kendimi salıp ağlamak vardı ama ağlamak güçsüzlüktür. ağlamamıyorum çünkü mutlu olabilecek sebeplerim var çok şükür. beğenilmek mesela :) beğeniliyorum, en azından öyle söylüyorlar. yani ne bileyim iltifat üstüne iltifat alıyorum. canımı sıkan tek bu olsun, ben onun icabına bakarım :)

holy is a strong woman.

i'm every woman 
it's all in me.
i can read your thoughts right now
every one from a to z. 


erkek milletine güvenmeyin lan kızlar! iki gülüşe, iki çiçeğe tav oluyorsunuz. topu topu şu 26 senelik hayatımda iki kere çiçek geldiği için demiyorum bunu :P varsın almasınlar.
demek istediğim şey, aman ne bileyim. bu sabah hiç bir boku bilmiyorum.
ama iyiyim, mutluyum. nihahahahah

güç bende artık
SHELA!!!

11 yorum:

Penny Lane dedi ki...

Güç sende tabi kızım!
http://fizy.com/#s/1lrub4 ah bunu dinle (, Ben hep bunu dinlerdim eski sevgilim aklıma geldiğinde(,
Bi deee sikeyim erkekleri! Bu kadar derdimin arasında, bir de onları düşünemem valla. Sende düşünme!
Hem şu slav, ne diye -kalk artık bilgisayarın başından- demiş olabilir ki. Aynı evdeler mi?

Holy Go-Nightly dedi ki...

du kız burdan dinleyemiyorum. eve gidince dinlerim artık :)
yaaa eskiyle işim yok, ama boktan merakıma yenilip bakayım dedim. görünce de sinirlendim haliyle. yoksa exten next olmaz felsefesini kapmış bi insanım :)
aynı evde değiller. aklı sıra serkan üstünde egemenlik kurmaya çalışıyo ama serkan da onu göt etmeden durmuyo. :)))

Penny Lane dedi ki...

Çok komiklermiş lan :D Allah kanlı bıçaklı yapsın onları hehehe:D Serkan ettiklerini, o kızda bulsun işşallah :D

Holy Go-Nightly dedi ki...

aminnnnnnnnnnnnnnn :)))) inşallahhhhhhh

Melike dedi ki...

yok sanırım çiçekle bir alakası yok.
iyisiyle kötüsüyle 26 yıllık holy olmuş işte. daha iyisi de kötüsü de gelebilir, senin aldıklarınla verdiklerinle biraz daha sen olmayacak mısın? :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

:) daha iyi olma yolunda adımlar attığımı ve daha iyiye gittiğimi düşünüyorum. arada böyle deliriyorum ama her manyakta olur bu ruh hali :) di mi sulucum :)

Alice dedi ki...

boşverrr salla gitsinn! çoook daha iyilerine layıksın holycim :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

unicimmm yaaa :) çok teşekkür ederim

Holy Go-Nightly dedi ki...

kırmızı balonlu bacıııııı
dinledim şarkıyı teşekkür ettimm :)

deeptone dedi ki...

iyi güldürdün beni.
:)

unut gitsin ya boşver.
bakma feysine canın sıkılmasın.
:)

Holy Go-Nightly dedi ki...

aman zati unuttum
bu bok merakım yöneltti beni bakmaya
bakınca sinirlendim o kadar :))