19 Mayıs 2010 Çarşamba

bendeki bu engin alkan aşkı olmasa


tiyatro için doğmuş olduğunu düşündüğüm tiyatrocuların, sanatçıların arasında yer alıyor engin alkan.

rol yaparken gözlerine bakarsanız anlarsınız demek istediğimi. her defasında daha bir heyecanlı, her defasında daha bir aşk dolu bakıyor.

onu, dizileri hariç hiç bir zaman televizyonda özel yaşamı ya da sanatıyla ilgili demeç verirken göremezsiniz. öyle mütevazidir.
aslına bakarsanız zaten televoleci medyanın onu pek taktığı yok. hatta hiç taktığı yok. aman zaten takılmasınlar mümkünse. azınlıkta kalsın engin alkan. bir kısım halk, azınlıkta kalanları seviyor.

yedi numara'dan başka bilmiyorum var mıdır uzun süre oynadığı bir dizi? bir ara kısa devre vardı, fena değildi ama reyting kurbanı oldu. çeşm-i bülbül keza öyle. yedi numara'yı izleyenler engin alkan'ı vahit emmi dışında herhangi bir rolle görmek istemiyorlar sanıyorum. ben de onlardan biriyim. vahit ballıoğlu benim için gerçek biri gibi. engin alkan'ın canlandırdığı herhangi bir rol değil. bir gün çıkıp gelse amcam gibi karşılarım, abim gibi severim.

işte engin alkan aşkımı pekiştiren bu. hangi role bürünüyorsa o karakter o kadar gerçek oluyor. içimizden biri oluyor. bu romeo bile olsa.

yitirmeden önce değerini bilmemiz gerekiyor. imkanım olsa pamuklara sarmalar sararım.

Hiç yorum yok: