10 Ekim 2010 Pazar

agatha ve ben.. ying ve yang gibiyiz

benim rüyalarım genelde bilinçaltımda ne kaldıysa onu gösterir bana. o gün ne konuştuysam, ne düşündüysem, kimi hayal ettiysem muhakkak rüyamda görürüm. tabi malum olan rüyalarım da var. onlar apayrı konu. 

son günlerde slyvia plath'in sırça fanus'unu okumaya çalışıyorum. sıkıldım açıkçası. bilmiyorum nedenini. havadan mıdır yoksa başka şeylerden dolayı mı bitiremedim bir türlü. yazın rahatlıkla kitap okuyabiliyorum işe giderken ya da akşam dönerken. şimdi erken kararan ve geç aydınlanan bir havamız olduğu ve kışa doğru ilerlediğimiz için zor oluyor kitap okumak. 

demek istediğim, agatha christie teyzemi çok ihmal ettim. ne psikolojik gerilim ne de agatha teyzemin kitaplarını okudum. ismisi bile geçmedi hiç.

ama dün rüyamda kendisiyle beraber cinayet çözmek için uğraştık durduk. oturup yazsam en az onunkiler kadar güzel bir cinayet romanı yazarım. bu konuda iddialıyım. rüya öyle bir rüyaydı ki, katili buldum sanıyorum sonrasında baktığım zaman katili bulamadığımı ve masum insana bok attığımı anlıyorum. ha bu arada amerika'dayım ve "newyork newyorkkkk" diye şarkı mırıldanıyorum. agatha teyzemi bir ara öldürdüler sanıp ağlıyorum meğerse yeğenini öldürmüşler. 

ay ilahi benim rüyalarım. film gibiler mübarekler.. 

not : ısrar ediyorum. fatih ahıskalı'nın "akide" albümünü alınız. rica ediyorum. dinlemeye doyamayacaksınız. 

not üstüne not : kıskanmak'ı izleyiniz. 

........

amcam thunderbolt,

freudçuluk oynayalım mı? sen freud ol. bilinçaltımda cinayet kalmış :( ben ki karıncayı incitmem :P eheheh şakka şakka. kendim haricinde canlılara çok katlanamıyorum :P heheheh tamam bu da şakaydı. 

agatha christie'yi gördüm, yağmur yağacak ya da ölü diri getirir. yok, kan da gördüm. rüyam bozuldu. e beşiktaş'ı da gördüm. tüm bunların anlamı ne? 

"üç vakte kadar beşiktaş'a gidip sevincen kızım" 

şakacı seni!!

muahhhh 
holy can 

2 yorum:

Alice dedi ki...

şu kadını sevmeyen var mı acaba dünyada :) bu arada poirot mu miss marple mı ? :)
hangisiyle birlikte çalışmayı isterdin ?

ben kesinlikle:
1.miss marple
2.poirot diyorum :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

poirot sen bizim herşeyimizsin!!!

:))