20 Ekim 2010 Çarşamba

cümleler

-ay inanmıyorum, aynı şeyleri seviyoruz, aynı müziği dinliyoruz. bu benim için yaratılmış :))

bu cümle ağzı kulaklarında kadın cümlesidir. muhtemelen uzun zamandır sevgilisi olmamıştır, birine yamanmaya çalışıyordur. acı ama gerçek bu. ruh ikizim diye çağırır önce adamı, sonra avucuna alınca yani kıskaçlarına geçirince adamı gözünü bile oyar. sevgiyle yaklaşır ama saman altından su da yürütebilir. ahahahha adeta sevgi pıtırcığıdır o. sevimli kadın seni. 

-ühühühüh çok seviyorum. ühühühühüh neden beni bıraktı sanki? ühühühühü allah'ım nolur geri ver onu bana nolur!

bu cümleyi bir çok genç kızımız, genç hanımlarımız kullanmıştır belirli yaşlarında. kullanmadığım, bir tarafıma takmadım diyen angutun önde gidenidir. evet, ayrılınca kullandık hepimiz bu aptal cümleleri. çok seviyorduk, seviliyorduk ama gün geldi peri masalı bitti :( ee şimdi ne olacak? ananın ki diyeceğim ama ayıp olacak. ayrılık sonrası yaşanılan o aptal, iç acıtıcı duygunun tek bir nedeni var : alışkanlık. 

ne kadar aşık olursanız olun, ayrılmaya yakın zaten içinizdeki heves bitmiştir siz anlamasanız da. ayrılık sonrası yaşanılan duyguların çoğu alışkanlıktandır demiştim. şimdi sizi kim arayacak? kime sarılacaksınız, sevgi böceği sözlerinizi kime söyleyeceksiniz? sevgilisi olan ya da evli arkadaşlarınızla bir yere gittiğiniz zaman eşeğin burnu gibi tek başınıza kös kös oturacaksınız. her ay telefon faturanız az gelecek. ya da sevgililer günü, doğum gününüzü kırmızı güllerle, seni seviyorumlarla kim kutlayacak? işte siz hissetmeseniz de bunların hepsi içinizden geçer, bilinçaltınızdadır. o yüzden aslında acı çekersiniz. ananız babanız, en iyi arkadaşınız sizinle ne kadar ilgilense o kadar sıkılırsınız. o giden herif ilgisizin teki bile olsa yine onu beklersiniz beklersiniz. biraz başka şeylere yönelebilseniz aslında herşey çok kolay hallolabilir. ben zamanında bunu yapabildim mi? hayır tabi ki de. çünkü bana ancak "aman siktir et, beş para etmezdi, hayatın mahvolurdu" diyenler oldu. "çevreni genişlet, kursa git çeşit çeşit" diyenler de oldu ama kolay yol her zaman yeni kişileri hayatınıza sokmak değil acı çekmektir. belli bir zaman sonra "çok huzurluyum, oh be" falan derseniz bile ben inanmam.. 

-anneaaaaa ben bunu yemem! bana patates kızart!

annesini köle yerine koyan çocuk cümlesi ya da nidası. dayaklıktır. ama bu anneden kaynaklı olabilir mi? 
-ne yapsam yediremiyorum bu çocuğa hiç sebze, komşu :( nasıl olacak bu iş? 
çocuğunu şımartma mesela. benim halam sağolsun zorla yedirirdi kızlarına sevmedikleri yemekleri. belli bir yaşa kadar her besini yedirmeye çalışmak gerek. zaten kendi kendini yönetebilecek duruma gelince birey istediğini yapar. hem bir yapma, iki yapma dediğini çocuğun mecburen yer yaptığın yemeği. aç kalınca zorla yediğim kapuskalar hala boğazımda duruyor. biliyor musun :(

-bana yüz vermeyecek kız daha anasından doğmadı kanka :)

hay senin o yüzüne köpekler işesin diyebileceğim erkek prototipi. bu erkekleri alıp bir kazan içerisine koyup, üstlerine zift döküp, harlı ateşte yakmak lazım. anasını satayım, sanki kızlar aptal, kızlar senin o kokuşmuş suratına meraklı, kendini nerede görüyorsun kardeşim? aç tavuk misali birisin sen. kendince kendine uygun gördüğün her kıza asılmanı tüm nisa taifesi olarak kınıyoruz salak insan! bence bu heriflerde özgüven sıfır. yani öyle görünüyor ama iş ciddiye binince görürsünüz ki hepsi kaçmak için delik arar. kendinizi sakınınız, saklayınız. mesajlarına cevap vermeyiniz. he bir de bu erkeğin kadın versiyonu da var. dişine göre birini buldu mu yapışkandır asla ama asla bırakmaz sizi. 

-seni seviyorum. 

bak işte. bunun doğruluğunu ya da yanlışlığını anlayamıyorum. ebeveynlerine dediğin doğrudur. ama sevdiğine dediğin? sence doğru mudur? bana niye çoğu insanın birbirlerine dedikleri "seni seviyorum"lar yalan ya da çok inandırıcı gelmiyor? bak şimdi "sen zamanında kazığın en alasını yemişsin ohohohoh" deme bana. yok öyle bir şey. benim içimden gelmediği zaman bunu söylemek zaten karşı tarafın da içinden gelmez. ama işte bazıları yaranmak ya da istediklerini yaptırmak için yalandan söylüyorlar. ben de sinir oluyorum. 


-aman, o huylarını ben değiştiririm onun. give me time please :)

ahahahah güleyim de boşa gitmesin :) bir erkeği ya da kadını değiştirirken elindekinden avucundakinden olursun. salaklaşma bir daha da bu cümleyi duymayayım!

.........

thunderbolt, 

oooo seni çok seviyorum! hiç kimse umrumda değil. cidden bak :P

yok yok. en önce kendim. zaten sen de bunu demiştin. kimseye fazla değer verme demiştin. vermiyorum. hatta şu son zamanlarda hayatımdan insan ayıklamaya bile başladım denilebilir. kendim için tehlikeli olan, beni yoran, sinir edenleri yavaş yavaş, onlar fark etmeden çıkartıyorum. bana zararı varsa benimle durması için hiç bir sebep yok öyle değil mi?

ehehehe bence de..
ama sen asla çıkamazsın hayatımdan! bunu bil. gebertirim adamı! 

cani holy :P 

3 yorum:

Dallama Blogger dedi ki...

bu tip yazılara fikir eklemek okumak çok eğlenceli

'' sesli gülüdüm ''
yine alt kattaki yaşlı teyze bana bıdı bıdı yapacak :D

Holy Go-Nightly dedi ki...

eklenenleri görmek isteriz telekinesis :)

bu arada sen de yaşlı bir amca olduğun zaman gençlere "susun lan eşoğlu eşekler" diye bağırmazsan ben de holy değilim.. na buraya yazdım

Dallama Blogger dedi ki...

yok bu yazı gayet güzel olmuş. iki cinsede kaydırman benim gözümde daha sevilesi. bir yre değil her yere giydir.

iyi kötü yazılardan görüyorsun beni :D tam tesbit yapmışsın kesin derim kesin :D