15 Ekim 2010 Cuma

ooo luiz!

dizi ve geçmiş deyince aklıma geldi.
marianna ve luis alberto

bir zamanlar bir MARIANNA vardı. ne diziydi bee.. babaannem tek bir cümlesini, sözcüğünü kaçırmamak için yırtınırdı. herkes susardı o başlayınca. hatta son bölümünü halacım videoyaya çekmişti.

luis alberto'ya aşık olmuştum daha 5 yaşındayken. sonra luis pisliği türkiye'ye gelip yasemin baradan'ı anasından istemişti de anası vermemişti kızını elin herifine. sonra uğur dündar'la evlendiler. hatta ikizleri var. birinin ismi damla :)

öhümm, gereksiz bilgileri hafızamda çok kolay tutabildiğimi söylemiş miydim?

neyse, işte bu luis alberto'ylan marianna gacısı imkansız aşk yaşadılar 20 sene boyunca. hayal meyal hatırlıyorum, bunların bir kütüphaneleri vardı. çok kasvetliydi. evde başka oda yokmuş gibi orada konuşurlardı hep. sonra fragmanında marianna'nın çamaşır yıkarken ki sahnesi vardı. şöyle bir tedirgin olup eteğini örtüyordu falan filan.

işte böyle olunca niye tecavüz oluyor deniliyor? çamaşır yıkarken leğende, biraz dikkatli olmak lazım!
fatmagüller çoğalmasın! (Allah korusun)

geçiyoruz bugünkü ikinci gündem maddesine. dün akşam feysbuk zımbırtısında sagopa kajmer'in bir röportajını dinledim. ben bu adamın şarkılarını asla dinlemem ve bu tür şarkıları zaten sevmem bile. baktım tüm iyi niyetli, mutasıp arkadaşlarım paylaşmış merak edip izledim. (feysbukta video paylaşmayan azınlıktayım. izlemem de. kurallarım var canım aaa) izledim ve bu zamana kadar izlemediğime pişman oldum. yogayı namaza tercih edenler hakkında konuşuyordu ve çok doğru konuşmuş. dünyanın parasını verip yogaya gidenleri eleştirmiş. haklı. namazdan iyi rahatlama olamaz. diyeceksiniz ki sen kılıyor musun? üzülerek söylüyorum hayır. bunun sebepleri var tabi, çok önemsiz sebepler. işteyken kılamayıp eve gidince kaza etmenin ağır gelmesi mesela. yapılamaz mı? yapılır pek tabi. belki şu an o olgunlukta değilim. vakit de daralıyor bunun da farkındayım.

ne diyeyim Allah islah etsin bizi.

2 yorum:

springoss dedi ki...

thunderbolt niye yok!!!! onsuz olmazzz!!!

Holy Go-Nightly dedi ki...

thunderbolt buna karışmasın dedim :)