22 Ekim 2010 Cuma

soğuk kadın şişman kadın gıcık kadın

-ayy buzdolabı gibi kızsın (no frost) insan biraz güleryüzlü olur, sonra evde kaldım diye mırmır ediyorsun yani holy seni anlamak imkansız!

cano canlar, bu cümleleri ve benzerlerini her gün duyuyorum. neymiş, biraz gülecekmişim de, soğuk durmayacakmışım da.. off benim gibi birine bunu diyorlar ya..

"hep gülelim, huzur dolalım, mutlu olalım, el ele tutuşup güzel yarınlara koşalım"
oldu.. görürsem söylerim. yavv bir kere gördüğüm herife ne diye 32 dişimi göstereyim? elin herifi altı üstü. müşteriyse müşteri. minik bir tebessüm neyine yetmiyor? kız dediğin ağır olacak. ben bu mottoyu benimsemişim arkadaş. bana vıdı vıdı yapmasın kimse. arkadaş ortamlarımda çok samimi olsam dahi tebessüm kafidir benim için. arada tabi ki de bülent ersoy kahkahası atmıyor da değilim.

"soğuk kadınlar çok seksidir"
bak buna katılarak gülüyorum. soğuğum, soğuk olduğumu söylüyorlar. ama seksi bir tarafımı görmüyorum. her an içimden minik bir kız çocuğu fırlayacakmış gibi geliyor. zaten bugüne kadar da kimse yüzüme söylemedi bunu. herkes "ayy ne cici, ne şeker bir kızsın holycim" dediler. bir ara buna da takmıştım. sanıyorum üniversiteden önceki yıllardı. millet överdi beni ama güzel demezdi asla "şeker, cici, sevimli" sıfatlarını layık görürlerdi sağolsunlar.

fem dershanesine gidiyordum o sene. ablamız "holycim çok cici bir kızsın" demişti unutmam. "yaaa x abla bir günde biri güzel desin yaa, çirkin miyim ben?" demiştim. fem dershanesinin, anlam ve önemini, abla ne demektir onu da bilmiyordum ki :) abla şaşırdı kaldı. ne bileyim ablalar bizi Hak yoluna itekleyecek kimselerdi. sanki biz Hak yolundan sapmış, sapkın genç kızlardık.

pin up girl
pin up girl with camera 
ya da pin up kızları gibi masum ama iç gıcıklayıcı kızlardık. önlem almak için mi o güzel sıfatları bize layık görüyorlardı acaba? bilemedim şimdi.

pin up resimlerini seviyorum. çoğu müstehcen ama giyim tarzları, saçları beni bağlıyor resimlere. sanıyorum hala daha 50lerde yaşıyorum. zaten bir audrey hepburn var bir de pin up girls.

konudan konuya atlamak gibi olacak ama gündemimde üç önemli konu var :

*hagi geliyor hagi geliyor!!! Galatasaray'a, alemin kralına teknik direktör olacak. 
şimdi, hagi benim için efsanedir. niye? tuttuğum takımın hiçbir zaman ilk on birini (son on bir var mı) sayamam. ama hagi'yi iyi biliyorum ve seviyorum. bazı kimseler gelmesinin pek işe yaramayacağını söylüyorlar. olabilir. ben seviyorum ya, tuttuğum takım için geliyor ya yeterli bana göre.

*i found my love in portofino. 
bu şarkıyı pek severim. dalida'dan dinlemek özellikle beni huzura eriştirir. (huzur mu? ya neyse) dün bjk - porto maçını görünce aklıma bu şarkı geldi. sağolsun fanatik arkadaşlarım sözlükten, feysbuktan, her yerden iletileriyle gözlerimizi taciz ettiler. gerçi her maç günü için geçerli bu. porto'yu görünce aklıma bu şarkı geldi. zaten yenilmişiz de. vatanımı temsil eden bjk'ya derin üzüntülerimi bildirir, ilhan mansız'ın bjk'ya geri dönmesini talep ederim. (rüyalarda yaşıyor bazıları, değil mi?)
yok ya, ilhan mansız, ahmet dursun'lu zamanlarda güzeldi bjk :) vay bee.. sırf onlar için izlerdim ya maçları helal olsun bana :) ama ergenlik be şekerim ne yapacaksın?

*nikahsız beraberlik aşağılık zina sayılır.
ya ne olacağıdı? nerede yaşıyorsunuz farkında mısınız? dininizin ne buyurduğu konusunda fikriniz var mı? avrupa değil burası. hoş avrupa dahi olsa onların dini de aynı şeyi emrediyor. eğer nikahsız yaşamak modernlikse ben geri kalmış, kökten ve radilkal dincinin önde gideniyim. zina yapanları da nikahsız yaşayanları da cezaya çarptırırım.

öeeh be adamı sinir ettiler ama ya!!!

.........
canım içisi thunderbolt,


böyle çevrende pin up kızlarıyla ilgili birşeyler bulursan bana alır mısın? koleksiyon yapmaya başlayacağım sanırım. bir arada sailormoon ile ilgili ne varsa topluyordum. sonra ne oldu? verdim hepsini en küçük kuzenime. aman ben kim koleksiyon yapmak kim. 


zaten etik de değil pin up kızları. jartiyerli, iç çamaşırlı pozlarıyla pek ayıp onlara bakmak. :P ama ben kadınım. kadının kadına bakması etik mi bu şekilde? lezbiyenlik duygularım mı kabarır yoksa? milleti öyle bir hale getirdiler ki ne yapacağını şaşırttılar. başka da bir şey diyemiyorum artık. 


yıldırımı elinde tutan holy

4 yorum:

Dallama Blogger dedi ki...

yine tebessüm ettirmeyi başardın. :D

pin up tarzını bende beğenirim. zaten çizimde tasarım konusunun yeri benim için bambaşka. Bunun paralelinde; aşırı erotik çizimlerin dışındaki tasarımların hayranıyım.
Hatta girdiğm sitelerde resimler uçar muçar nolur ne olmaz diye kendi bilgisayarıma indirir mail adresimde sakladım.

Senin de ilgin varsa, arşivimden birkaç resmi mail atayım.

Holy Go-Nightly dedi ki...

:)evet, ben de aşırı erotik olmadığı sürece bulduğum her resmi saklıyorum :)

Melike dedi ki...

çoook güleryüzlüyüm ama "canım, cicim, yavrum" gibi 10 saniyede kırk yıllık tanıdıkmış gibi davranmaya yarayan "sevgi" sözcüklerini kullanmıyorum diye soğuk olduğumu söylerler. çok güleryüzlü ama soğuk olmak nasıl oluyor anlamıyorum :)

aman, zaten biz soğuksak dahi ne istediğimizi bilerek soğuk durmuyor muyuz? :)

Holy Go-Nightly dedi ki...

:) boşver kullanmamaya devam edelim. yılışık, yavşak olmaktansa soğuk olmayı yeğlerim :)